Gezichtsbehandelingen

Om uw huid in een zo goed mogelijke conditie te houden bied ik u de volgende gezichtsbehandelingen aan:
Basis gezichtsbehandeling (60 min):
Reiniging
Peeling
Onzuiverheden verwijderen
Epileren
Ampul
Masker
Afsluitende verzorging

Complete gezichtsbehandeling (90 min):
Reiniging
Peeling
Onzuiverheden verwijderen
Epileren
Massage
Ampul
Masker
Afsluitende verzorging

Meso behandeling (75 min)
Reiniging
Peeling
Meso met 2 gelconcentraten
Masker
Afsluitende verzorging

De behandelingen worden geheel aangepast aan uw huidtype

Meso behandeling
De Mesoperfection is een huidverbeterende behandeling.
Deze innovatieve en milde methode transporteert hoogwaardige werkstoffen diep in de huid en zorgt zo voor een gladde, stevige en jeugdige stralende teint.

De toepassingsmogelijkheden

De mesoporation
De mesoporation is tegenwoordig de innovatiefste en effectiefste methode voor een zuivere, gladde en stevige huid. De oorsprong van mesoporation is gebasserd op de kennis uit de medische wetenschap bekende meso-therapie, bij welke de werkstoffen door injecties in de huid worden ingespoten en evenals uit de medisch bekende electroporatie, bij welke de werkstoffen insluizen door pulsatie.

Met het milde en huidvriendelijk procedé van het MESOPerfection smooth & tight ontstaat er geen verwonding aan de huid en de werkstoffen kunnen naaldvrij en pijnloos precies daar geplaatst worden, waar het gelaat/ lichaam deze nodig heeft. Zo ontstaan al gelijk na de eerste behandeling voelbare en zichtbare resultaten!

Het resultaat
Aanhoudende werking, verbeterd huidbeeld, effectieve reducering van plooienm zichtbare jonger en gezonderwerkende huid, gladde, stevige en gepolsterde huid


N|EYE|S Brows

N|EYES|S Brows is een behandeling die uw wenkbrauwen laten stralen.

Perfecte wenkbrauwen maken uw ogen tot de absolute blinkvangers.

Voorafgaande aan de behandeling nemen we uw wensen door wat betreft de kleur en vorm van uw ideale wenkbrauwen.

De behandeling bestaat uit het verven van de wenkbrauwen. Hierdoor zal het gelaat meer spreken en uw ogen beter naar voren komen.
Vervolgens meten we de wenkbrauwen op, om de juiste vorm te krijgen. De ideale vorm loopt van breed naar middel en eindigt in smal.
De wenkbrauwharen worden getrimd zodat elke haar binnen de uitzette lijn valt en ze er gestroomlijnd uitzien.
Langs de uitgezette lijnen harsen we de wenkbrauwen, waardoor deze een strakke uitstraling heeft.
Dan doen we met de draadtechniek (threaden; oosterse wijzen van epileren d.m.v. een touw) de donshaartjes rondom de wenkbrauwen verwijderen.
De overige haartjes worden met een pincet verwijderd.
Als laatste worden de wenkbrauwen d.m.v. minimaal gebruik van make-up tot absolute perfectie afgewerkt.

Deze behandeling is ook geschikt voor wenkbrauwen die over geëpileerd zijn. Houd er wel rekening mee dat dit type wenkbrauw meerdere behandelingen en ondersteuning van make-up nodig heeft.

Als u deze behandeling wilt, is het belangrijk om zelf niet meer te epileren. Hoe meer haartjes er staan, des te beter is het resultaat van de behandeling!

neyes brows neyes brows1


Harsen

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-6 weken duren voordat de haar weer is aangegegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je in tegenstelling tot scheren, na harsen geen harde stoppels zult hebben.


Pedicure

De pedicure kan u niet alleen van de ongemakken afhelpen, maar helpt u juist dit te voorkomen! Niet over de manier waarop uw voeten het beste kunt verzorgen, maar bijvoorbeeld ook over de aanschaf schoenen, voetafwijkingen, loop– en voetoefeningen of over de lichaamshouding.

Als u pijn heeft verandert ongemerkt ook uw houding daardoor kunnen weer rug– of nekklachten ontstaan.
De pedicure kijkt nauwkeurig naar de huid en de nagels van de voeten en verricht alle werkzaamheden die behoren tot de basis voetverzorging. Ook verricht de pedicure werkzaamheden die behoren tot de nagelverzorging, zoals het weken van verharde substanties, knippen en frezen van diverse typen nagels en rondt dit af met een ontspannende voet/beenmassage.

Om uw voeten in een zo goed mogelijke conditie te houden bied ik u de volgende behandelingen aan:
Pedicure behandeling (45 min):
Nagels knippen en verzorgen
Eelt verwijderen
Ingroeiende nagels behandelen
Likdoorns en kloven verwijderen
Voeten insmeren met voeten crème

Gel op teennagels:
Gel is een vloeibare substantie die word uitgehard onder een speciale uv-lamp.
U kunt bijv kiezen voor een french dat is een wit randje, maar u kunt ook kiezen voor de gehele nagel 1 kleur te maken of nailart. Het blijft ongeveer 6 weken mooi.


Medisch Pedicure

De medisch pedicure is breed opgeleid en kent meer behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek. De medisch pedicure kan alle zogeheten risicovoeten behandelen. Hieronder wordt o.a. verstaan problemen die ontstaan ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Daarbij heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en –reparatie en anti-druk technieken. De medisch pedicure werkt volgens vastgestelde Richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorverwezen naar de huisarts of podotherapeut.

Bent u diabeet?
Dan hebben uw voeten extra aandacht nodig omdat er op den duur veel veranderd aan uw voeten. Heeft u kloven, eelt, likdoorns, blaren, ingroeiende nagels of wondjes? Dan bent u extra kwetsbaar als u diabeet bent.
Mensen met diabetes hebben in veel gevallen de voeten extra gevoelig door:
-vermindering van de bloedtoevoer in voeten en benen
-verandering van de huid en kwetsbaarder worden van de huid
-het veranderen van de vorm van de voet
-gevoel van de voeten verminderd of kan geheel uitvallen
-de nagels vervormen en kunnen verdikken.

Bent u reumatisch?
Mensen met reuma hebben vaak last van eelt- en likdoornvorming aan hun voeten, doordat de stand van de voeten en tenen veranderen, weefsel onder de bal van de voet verschuift of dunner wordt en schoenen vaak niet meer passen.
Mensen met reuma hebben veel problemen aan de voeten door:
-standverandering aan de voet
-brokkelige, verdikte of juist extreem dunne nagels
-verkleuringen van de huid
-vorming van eelt onder de nagels
-nagels die ruw, ondoorzichtig, broos en gespleten zijn.

Ook kunt u als diabetes en reuma patiënt in sommige gevallen de behandeling vergoedt krijgen via de zorgverzekeraar. Wilt u voor een vergoeding in aanmerking komen dan heeft u een verwijzing nodig van de huisarts en voor diabetes patiënten een verwijzing met het type diabetes, de simm’s classificatie en het zorgproefiel vermeld.

Om uw voeten in een zo goed mogelijke conditie te houden bied ik u de volgende behandelingen aan:
Pedicure behandeling risicovoet (45min):
Nagels knippen en verzorgen
Eelt verwijderen
Ingroeiende nagels behandelen
Likdoorns en kloven verwijderen
Voeten insmeren met voeten crème

Nagelbeugeltechniek:
De beugel wil altijd terug naar de oorspronkelijke vorm. Door de trekkracht van de beugel wordt de nagel in de nagel wal omhoog getrokken. De cliënt is vrijwel onmiddellijk pijnvrij.

Orthese:
Ortheses zijn bedoeld om drukplekken tussen, onder of op de tenen te ontlasten. Duwen uw tenen bijvoorbeeld tegen elkaar en loopt u daardoor likdoorns op, dan zou een orthese een oplossing kunnen zijn.

Ortheses:
-worden op maat gemaakt
-gaan ongeveer 3 maanden mee
-zijn van soepel materiaal gemaakt, dus het zit niet vervelend of in de weg
-kun je schoonmaken.