Er wordt bij de gezichtsbehandelingen met de producten van Monteil Paris gewerkt.

Het merk Monteil Paris
Monteil Paris een huidverzorgingsmerk die u een compleet gamma kan aanbieden.Voor iedere huid en voor ieder probleem is een oplossing. Alle producten zijn hoog geconcentreerd en van uitzonderlijke kwaliteit.
Alle producten onderscheiden zich door hun hoge verdraagzaamheid. Dermatologen, Chemici en Wetenschappers van het Wetenschappelijk en Cosmetologisch Instituut van Monteil dragen er zorg aan dat Monteil Paris volgens de hoogste normen en laatste ontwikkelingen Up to Date blijft.

De filosofie
Huidverzorging dient niet alleen de uiterlijke schoonheid, maar ook het innerlijke welbehagen.
Schoonheid is geen toeval, maar iets waarvan men elke dag bewust moet zijn. Gebaseerd op deze visie van Monteil kan iedere vrouw er goed uitzien.
Iedere Monteil huidverzorginglijn bevat speciaal geselecteerde werkstoffen en biedt elk huidtype een individuele oplossing. Want Monteil is zich ervan bewust dat elke vrouw recht heeft op een voor haar op maat gemaakt schoonheidsconcept.

De traditie
De basis van de exclusieve producten is een geslaagde combinatie van de modernste technologie en de krachten van de natuur, verfijnd en verder ontwikkeld. Het assortiment is afgestemd op de behoeften van de huid en haar natuurlijke functies. Het resultaat is zichtbaar en voelbaar, vanaf het eerste gebruik en met een langdurig effect.

Kwaliteit
De grondlegging van deze producten is de combinatie van de modernste wetenschappelijke ontwikkelingen. Technologie die zich continue innoveert en toch in combinatie met natuurlijke werkstoffen.

Het kenmerk van Monteil Paris
De Sphinx – de beschermer van innerlijke en uiterlijke schoonheid.

„Schoonheid is geen geschenk,
Maar het geheel van natuurlijke uitstraling,
persoonlijke stijl en vakkundige verzorging.“

Germaine Monteil.

monteil